Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DS

Slečno autorko! O tom přeci nikdo nepochybujeme, že každý jeden muslim jsou nejspíš hodní lidé a že jedna každá rodina se musí vypořádávat s klady a zápory své hostitelské země po svém. Také jsem studovala předloni v Anglii se spoustou hodných muslimských mladých i stejně dospělých lidí (třicátníků a čtyřicátníků). Každý jeden byl miloučký, sešlo-li se jich pár pohromadě, už se začali dívat na nás -hloupé křesťany- s nadhledem. 

Moje kamarádka- padesátnice a rodilá Angličanka- učí na univerzitě, kde je větší polovina muslimských studentů (budoucích rehabilitačních pracovníků). Ač rozhodně nemá chuť konvertovat k islámu a nikdo z jejích studentů není "agresivní", bylo jí naznačeno, že by v zájmu vlastní bezpečnosti měla chodit zahalená.

0 0
možnosti
MK

Věřím, že existují muslimové, kteří svou vlažnou víru nestaví na odiv. Důležitá informace chybí: jak se modlí a chodí do mešity, alespoň na velkou modlitbu v pátek? I poklidného může imám změnit.

0 0
možnosti
Foto

Mohla byste tu svou zkušenost s muslimskou rodinou víc rozvést ?   Podle mne jsou to lidé jako my a pokud svou víru neaplikují  s cílem ovládnout stát není jejich víra o nic nebezpečnější než je křesťanství.   Nejhorší je totiž náboženský etatismus.

1 1
možnosti
MK

Nechtěl byste se už na ten Váš etatismus vykašlat? Máte ho v každém příspěvku. Jinak samozřejmě svoboda slova především.

1 0
možnosti
MR

Jo, a pak se sesypete na Toncu a Hancu ze jeli pres Pakistan, a proc by nejeli, kdyz v mediich je to takove krasne nabozenstvi jako kazde jine.

9 1
možnosti
MR

Proc ne? Ja znam take par muslimu co utekli na Zapad pred tim co jsme utikali my za sociku. A jsou to prave tito muslimove co me pred mnoha lety nabadali k ostrazitosti pred Islamem, ja to bral jako prehaneni, takze jsem se dopustil toho sameho co ti naivni Americane kdyz jsem jim mluvil o krasach socialismu, take si rikali ze moc kecam, ne vsichni, ale hodne, a vetsine to bylo fuk

5 1
možnosti
JR

J68a17r22a 55R33a39n95k

6. 4. 2015 1:34

Mne nikdo varovat nemusel, cestovala jsem jiz od konce 70. let v Jihovychodni Azii nerscislnekrat, Indii asi 6x, Indonezie  3 mesi na tamejsi uni, v Kanade chodim na sklenicku s Egyptankou, ktera jeste nikdy v zadne mesite nebyla, ale na letisti nemam dobry pocit, kdyz jsou v me lajne pri check in nejake burky, proste se toho uz stalo tolik, ze je dobre se obavat a byt pak mile prekvapen, kdyz se nic nestane.

4 1
možnosti
JF

J77a22n 38F27r70o69l39í63k

5. 4. 2015 22:54

Mě zase v Roterdamu moje tlumočnice požádala abych zamykal dobře dům právě před takovými přičmoudlými přivandrovalci. Ne všichni mají sluníčkové zkušenosti.

7 2
možnosti
Foto

Podle očekávání se do vás již pustili ti co možná muslima neviděli ani z rychlíku.Rv

Vám karmaR^

4 7
možnosti
PK

Mně z rychlíku stačilo vidět předměstí Paříže kde je těch muslimů mraky... bordel třetího světA jak cikánské osady na slovensku... děkuji nechci nic podobného ani kolenem prahy ani kolem jiných měst.

15 2
možnosti
AK

Jo jo. V profilech všech možných atentátníků pak stojí, že takový byl z běžné rodiny, usměvaví, milí rodiče, vstřícní ke svému okolí...

11 3
možnosti
JR

J32a20r15a 59R49a43n66k

6. 4. 2015 7:32

Jiste, ale to muzete mit i u vlastnich deti, jak jsem jiz napsala, nehledam nebezpeci dopredu, ale jsem na nej pripravena

2 0
možnosti
Foto

Omlouvá Vás Vaše mládí a nezkušenost. On se i Hitler nechával fotit s kolouškem a hladil malé děti :-P. To, co jste napsala, je to samé, jako kdyby jste popisovala, jaká slušná rodina jsou ti dozorci z koncentráku. Ta ideologie (ne náboženství - ideologie jménem islám) je prostě nekompatibilní s evropským pojetím civilizace.

15 3
možnosti
BD

Vážený pane !

Vy máte nějaké osobní zkušenosti s muslimy ? Určitě žádné,protože by jste vaše věty vůbec nevypustil.Chtělo by to mozek,vzdělání a zkušenost.A vše Vám asi chybí.V

0 2
možnosti
Foto

Bezva článek o tom, že ne všichni muslimové "koušou". R^ Karma.

5 3
možnosti
Foto

Pochopitelně, takový lev v kleci v ZOO je také neškodný. K Vašemu sluníčkovému názoru - rád Vám dám pár adres třeba v Marseille a pokud těmi ulicemi jako blonďatá běloška projdete bez kousnutí, tak se Vám hluboce omluvím :-P

16 1
možnosti
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
Recese

Seznam rubrik